top of page

Întrebari și răspunsuri

 

 

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

Este Ace Parade o cursă?

Categoric nu. Ace Parade este un tur automobilistic dedicat împătimiților de mașini și rafinament.

 

Care este taxa de participare pentru Ace Parade 2015?

Costul este de 950 EUR/persoana (cu toate taxele incluse) pentru echipele de două persoane și o mașină. Astfel, costul total pentru o echipă de două persoane care împart mașina și camera de hotel este de 1900 EUR. Pretul va fi calculat in GBP in ziua platii.

 

Este posibil ca echipa mea sa aiba peste sau sub 2 membri?

Da. Puteti lua legătura cu noi prin formularul general de contact, în care să ne oferiți detalii despre numarul de membri componenți ai echipei care doresc să participe la eveniment și detaliile lor: nume, prenume, data nașterii, orasul de reședință și ocupația. De asemenea, va trebui să ne informați cu privire la marca și modelul autovehiculului, anul de fabricație, culoarea exterioară, capacitatea motorului (cilindree) și tipul de combustibil.

 

Pot plăti dacă nu dețin un cont bancar în lire sterline (GBP)?

Da. Puteti plati din orice cont bancar, în orice valută. Acceptam toate cardurile de credit/debit ce permit plăți online, cum ar fi:

· Visa/Delta/Electron

· MasterCard/ Eurocard

· Maestro

· American Express

 

Cine poate participa la Ace Parade?

Oricine, acceptăm aplicanți de oriunde din lume. Daca aveti nevoie de viză pentru a participa, organizatorii vă pot da sfaturi și îndruma în legatură cu procesul de aplicație pentru aceasta.

 

Ce documente ar trebui să port cu mine pe parcursul evenimentului?

Vă recomandăm să aveți la dvs un permis de conducere valid, buletin/carte de identitate/pașaport, polița de asigurare a mașinii și vigneta (taxa de drum). Dacă sunteți nesigur în legătură cu polița de asigurare, vă rugăm să contactați asiguratorul pentru a verifica dacă sunteți acoperit în țara/ țările pe teritoriul carora călătoriți. Dacă aveți intrebări legate de vigneta (taxa de drum), nu ezitați să luați legatura cu noi utilizand formularul de contact.

 

Ce fel mașini pot participa?

Toate tipurile de mașini. Cu toate acestea, vă sugerăm să vă înscrieți cu o mașină care va fi fiabilă pe toată durata evenimentului. Încurajăm orice tip de autovehicul, de la mașini clasice la supercars sau mașini excentrice.

 

Există o etichetă vestimentară?

Pentru petreceri va recomand tinuta smart casual. În timpul paradei sugerăm haine confortabile pentru condus - casual.

 

Pot participa cu un autovehicul ce nu foloseste benzina sau diesel?

Bineînțeles, puteți participa cu un autovehicul ce folosește combustibil de tip bio-ethanol, LPG, mașini hibrid, electrice. Cu toate acestea, vă rugăm să vă asigurați că aveți mijloacele necesare pentru alimentare pe tot parcursul evenimentului.

 

Voi avea siguranța mașinii pe timpul nopții?

Echipa noastră lucrează îndeaproape cu partenerii noștri de la toate locațiile de pe parcursul rutei pentru a asigura un mediu cât mai sigur pentru dvs și mașina dvs.

 

Trebuie să plătesc integral imediat ce mă înregistrez?

Nu. Pentru a procesa o înregistrare, vom avea nevoie de un avans inițial în valoare de 100GBP. O data ce aplicația dvs este aprobată, vă vom solicita restul sumei în decursul a 14 zile. În cazul respingerii aplicației, vă vom returna avansul integral.

 

Pot testa limitele mașinii în incinta circuitului?

Pe circuit este posibil, însă vă sfătuim să fiți prevăzători și rezonabili.

 

Unde vor fi punctul de start și de final ale evenimentului?

Startul Ace Parade editia 2015 va avea loc în Lecco, Italia, iar finalul va fi în Schweinfurt, Germania.

 

Exista limite de vârstă?

Din motive de siguranță, acceptăm doar participanți cu vârste de peste 21 de ani. Cu toate acestea, dacă aveți sub de 21 de ani, dar veți fi însoțit de un părinte, ne puteti contacta utilizând formularul general de contact. Nu vom accepta în niciun moment al evenimentului ca un participant cu vârsta sub 21 de ani să conducă autovehiculul.

 

Vor afecta materialele autocolante vopseaua de pe mașină?

Echipa noastră lucrează îndeaproape cu producătorul materialelor autocolante pentru a ne asigura că vopseaua de pe mașina dvs nu va fi afectată în niciun fel. Dacă aveti nelămuriri, vă rugăm să ne contactați utilizând formularul general de contact, menționând codul de culoare și tipul vopselei.

 

Pot avea sponsori proprii (pentru a acoperi o parte din costul participării la eveniment)?

Bineinteles, în măsura in care aveti pe mașină toți sponsorii oficiali ai Ace Parade, puteți adăuga alți sponsori personali. Sponsorii aleși de dvs trebuie să fie în conformitate cu termenii și condițiile evenimentului. Dacă aveți nelămuriri, nu ezitați să ne contactați utilizând formularul general de contact.

 

Pot aduce animale de companie?

Din păcate, nu permitem accesul cu animale de companie la editia 2015. Cu toate acestea, puteți avea ca mascotă un animal de jucărie.

bottom of page