top of page

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

Termeni și Condiții

 

 

Informații generale

Ace Parade nu este o cursă sau o competiție. Nu este permisă concurența cu alți conducători auto, în niciun mod. În special, nu este permisă participarea la curse cu alți conducători auto. Nu sunt admise pariurile de niciun fel în legătură cu Ace Parade. Trebuie să conduceți în siguranță și avand curtoazia adecvată pentru toți ceilalți participanți și membri ai publicului. Orice șofer care participă la curse pe drumurile publice, în orice țară de pe traseu, va fi exclus imediat de la participarea în eveniment. În acest caz, nu va fi oferită nicio compensație și toate privilegiile vor fi retrase (de exemplu, rezervări hoteliere și intrarea la petreceri private). Ace Parade se desfasoara exclusiv pe proprietati private, fiecare participant este direct responsabil pentru intreaga sa conduita in spatiile publice. Ace Parade reprezintă construirea unei comunități dedicate conducătorilor auto pasionați. 

 

Taxa de intrare

Taxa de intrare pentru Ace Parade este de €1900 (achitabila in lire sterline) de vehicul cu două (2) persoane. Taxa de intrare acoperă conducătorul auto principal (1) plus un (1) coechipier. Toate plațile de rezervare a locului sunt acceptate doar prin card sau transfer bancar. Toate plățile finale trebuie plătite în contul bancar Ace Parade. Taxa de intrare include cazarea, micul dejun si expunere media. În taxa de intrare nu sunt incluse cheltuielile private din timpul evenimentului cum ar fi combustibil, parcare (cu excepția locurilor agreate), transport public, taxiuri, taxe de drum, băuturi, amenzi, pierderi individuale, deteriorări sau orice alte cheltuieli de orice natură.

 

Condiții de anulare a rezervării

Ace Parade va anula orice echipă care nu a furnizat informații complete în termen de 14 zile de la începerea oricărui eveniment. Aceaste informații conțin numele pasagerilor, marca și modelul vehiculului, detaliile privind înmatricularea vehiculelor și orice alte informații cerute de Ace Parade în formularul de inscriere.

 

Publicul căruia îi este dedicat evenimentul

Barbați și femei cu varsta de peste 21 de ani care dețin supermașini, mașini clasice, mașini modificate cu bun gust și orice alt tip de vehicule spectaculoase. Persoane bine manierate, cu educație aleasă, responsabile, fară cazier judiciar. Persoane care doresc să facă parte dintr-o comunitate exclusivistă în care pot identifica oameni cu aceleași gusturi și în care își pot dezvolta aria de cunoștere.

 

Cazare

La fiecare locație de pe traseu este rezervată câte o cameră de hotel pe vehicul (2 persoane = șofer principal și șofer secundar care pot împărți timpul petrecut conducând). Camera are fie un pat dublu, fie două paturi twin. Dacă doriți să rezervați o a doua cameră la orice hotel, astfel încât să nu imparțiți aceeași cameră, este necesară achiziționarea camerei direct de la hotel printr-o rezervare privată. Micul dejun este inclus.

 

 

Petreceri

Pe parcursul evenimentului vor fi organizate activități de seară. Scopul acestor evenimente este acela de a cunoaște celelalte persoane participante, de a imparti experiențe si de a petrece intr-un mod unic. Nu sunteti obligat să participați la petreceri și nu sunteți incurajați sa consumați alcool, acesta fiind alegerea facuta de fiecare participant. Pentru a participa la petreceri vă sfătuim să aveți asupra dumneavoastră o carte de identitate și vă rugăm să vă imbracați adecvat fiecarei locații.

 

Nu sunt incluse:
  • Hrană suplimentară în afară de ceea ce este inclus în evenimentul din acest an;

  • Băuturi;

  • Combustibil;

  • Taxe pentru autostrăzi / poduri;

  • Acoperire in cazuri de defectiuni;

  • Asigurare de călătorie;

  • Orice taxe suplimentare.

 

Respectarea regulilor

Trebuie respectate toate legile și regulamentele aplicabile ale țării în care călătoriți, inclusiv toate reglementările de viteză, legi referitoare la drumuri, legi cu privire la siguranța vehiculelor și legi referitoare la deținerea sau consumul de alcool, droguri sau alte substanțe interzise. In cazul in care legile aplicabile sunt incalcate, Organizatorul își rezervă dreptul de a interzice participarea în continuare la Ace Parade. Participantul trebuie sa ia parte la Ace Parade în vehiculul menționat in formularul de înscriere. Participarea într-un alt vehicul va avea loc doar cu acordul organizatorului (care va pastra discreția absolută) și cu plata unei taxe de transfer de £ 100. În cazul în care Organizatorul nu acceptă participarea într-un vehicul, altul decât cel menționat în formularul de înscriere, veți fi refuzat să participați în continuare la Ace Parade (și nu veți avea dreptul la o rambursare a taxei de intrare). Persoana (persoanele) care se inscrie la Ace Parade trebuie să participe la Ace Parade. Dacă pentru orice motiv, nu sunteți în măsură să participați, locul de intrare nu este transferabil în niciun fel de condiții.

 

Responsabilitatea

Organizatorul nu își asumă responsabilitatea sau răspunderea pentru consecințele suferite de oricare participant care a fost refuzat sa treacă și/sau să intre din orice țară vizitata pe drum. Orice costuri suplimentare suportate sunt responsabilitatea participantului și organizatorul își rezervă dreptul de a recupera orice taxe suportate care decurg din acțiunile participantului. Participantii vor avea nevoie de asigurare valabilă și adecvată pentru vehiculul inregistrat cu care se circulă prin țara in care Ace Parade are loc. De asemenea este necesar să aveți plăcuțe de înmatriculare a vehiculelor, atât pentru partea din față, cat si pentru cea din spate a autovehiculului dumneavoastră. Lipsa plăcutelor de înmatriculare poate împiedica accesul in țară, în funcție de țara de origine/naționalitatea participantului. Este responsabilitatea dumneavoastra să va asigurați că, atat participantii echipei, cat și vehiculul folosit sunt conforme cu legile aplicabile la nivel local de-a lungul traseului (inclusiv limita de greutate, taxa de drum, lățime, înălțime, iluminare și vizibilitate). Toți conducătorii auto trebuie să aiba cu ei permisul de conducere, documentele de înmatriculare a vehiculelor relevante pentru țara de înregistrare, dovezile fiscale ale vehiculului și cele de asigurare, precum și a certificatele și/sau aprobările necesare pentru utilizarea autovehiculului pe drumurile publice din țara de înregistrare (dacă este cazul). Toate informațiile cerute de organizator în legătură cu detaliile personale ale participantului și cele ale autovehiculului trebuie să fie corecte și complete sub toate aspectele semnificative și prin semnarea acestui document vă asumați faptul că aceste informații sunt corecte în totalitate.

 

Conduită

Participanții trebuie să aibă o conduită adecvată în orice moment și să respecte regulile hotelurilor și ale alte locuri utilizate în timpul Ace Parade. Când are loc “check-in-ul” la hotel, este nevoie ca participanții să prezinte un card de credit si un act de identitate ce trebuie furnizate drept garanție pentru consumatia extra și orice deteriorare a proprietății hotelului. Orice astfel de costuri trebuie suportate de către participant inainte de “check-out”; altfel, astfel de costuri vor fi debitate de pe cardul dvs. de credit în mod automat sau hotelul vă va factura costurile.

 

Achiziții personale

Taxa de intrare la eveniment nu include achiziții personale, combustibil, facturi de telefon sau alte cheltuieli efectuate în timpul sejurului în oricare dintre hoteluri, amenzi de orice fel sau daune cauzate în orice loc vizitat; participantul va fi responsabil de plata in aceste situații. Toți participanții sunt responsabili pentru asigurarea propriei metode de transport la linia de start și de la linia de sosire spre casă.

 

Stupefiante

Participantului ii este interzis, in orice moment, să consume alcool la volan si nu este permis condusul sub influența alcoolului sau a oricărei alte substanțe stupefiante. Participantul nu trebuie să consume substanțe ilegale în niciun moment în timpul Ace Parade. În cazul în care organizatorul constată conducerea sub influența alcoolului sau intenția de a conduce vehicule sub influența alcoolului sau a altor substanțe ilegale, acesta își rezervă dreptul de a vă interzice participarea în continuare la Ace Parade.

 

Permis de conducere și asigurare

Participantul trebuie să dețină un permis de conducere actual, valabil și nerestricționat. Sunteți responsabil de verificarea vehiculelor utilizate la Ace Parade si de faptul că acestea sunt licențiate în mod corespunzător și acoperite de asigurare pentru a fi utilizate pe drumurile publice.

 

Forta Majoră

Organizatorul, partenerii, sponsorii, consilierii și consultanții nu sunt responsabili în cazul în care nu își pot îndeplini obligațiile care rezultă din acest contract, în caz de incendiu, cutremur, boli epidemice, inundații, ariditate, grevă, fulger, război în țară, revoluție, război civil, activități teroriste și alte cazuri similare, blocadă, embargo, confiscare și expropriere, precum și în alte cazuri definite ca forță majoră de legile și reglementările aplicabile. În cazul în care Organizatorul decide, in mod rezonabil, anularea evenimentului Ace Parade, fie înainte, fie în timpul Ace Parade ca urmare a unui incident (cum ar fi, de exemplu, un deces sau rănire gravă în legătură cu evenimentul, sau un eveniment care, altfel, nu se potriveste în mod natural cu evenimentul) , astfel de incident va fi considerat unul forță majoră în conformitate cu această clauză, iar Organizatorul nu va avea nici o responsabilitate de a restitui taxa de intrare sau orice parte a acesteia pentru niciun participant.

 

Branding

Sunteți de acord să aveți logo-ul Ace Parade și logo-urile partenerilor și sponsorilor oficiali pe masina dumneavoastră. Autocolantele vor fi menținute pe vehiculul dumneavoastra pe tot parcursul evenimentului. Nu aveți dreptul de a strica sau a acoperi astfel de autocolante și sunteți nevoiți să le păstrați curate și vizibile în orice moment. Autocolante sunt non-permanente și ușor de îndepărtat fără a deteriora finisajele vehiculelor. Prin urmare, Organizatorul nu va fi responsabil pentru cererile de daune la finisajele vehiculelor ca urmare a aplicării sau indepartarii de autocolante.

 

Sponsorizare personală

Sponsorizarea personală pentru vehiculul condus de dumneavoastră sau pentru imbrăcămintea purtată este permisă dacă obtineți, in prealabil, acordul scris al organizatorului. Dacă decizia scrisă in prealabil a organizatorului este una favorabila in privința identificării sponsorului dumneavoastra, veți avea acordul să atasați numele sponsorului/sponsorilor si logo-ul/logo-urile pe vehiculul sau imbrăcămintea dumneavoastră atata timp cat acei sponsori nu intra in conflict direct cu partenerii si sponsorii oficiali ai Ace Parade.Dacă doriți să plasați propriul sponsor va trebui să depuneți o cerere scrisă pentru permisiunea de a face acest lucru cu cel puțin 45 de zile înainte de începerea evenimentului. Organizatorul își rezervă dreptul de a refuza vehiculele sponsorizate in mod neautorizat.

 

Depozit

Un avans de 100 GBP va fi perceput pentru inscriere. În cazul aplicării cu succes, Organizatorul va notifica solicitantul și il va contacta pentru a plăti diferența. În cazul în care cererea nu are succes, depozitul va fi rambursat integral în același cont bancar furnizat atunci când a fost plătit avansul.

 

Restituiri

Daca sunteți in imposibilitatea de a participa, indiferent de motiv, nu se vor face restituiri de nici un fel, incluzand aici taxa de intrare. Odată ce taxa de intrare a fost plătită pentru participarea la Ace Parade, această taxă nu este transferabilă la nicio altă ediție viitoare a Ace Parade sau catre oricare altă echipă.

 

Drepturi de autor

Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii sunteți de acord că nu veți organiza sau investi într-un eveniment similar care reproduce Ace Parade sau oricare dintre caracteristicile sale unice. Incalcarea acestei clauze va conduce la o acțiune în justiție de către Organizator.

 

Încălcarea termenilor

In cazul in care încălcați oricare dintre termenii și condițiile de mai sus, poate fi interzisă participarea dumneavoastră viitoare la eveniment.

 

Dreptul la imagine

Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții, acordați permisiunea de a fi fotografiat si de a fi parte din orice filmare sau inregistrare video din timpul evenimentului. Totodată, ne acordați permisiunea de a utiliza numele, imaginea, asemănarea, vocea și materialele biografice despre dumneavoastră, în asociere cu orice imagini, publicitate și materiale promoționale conexe și pentru funcțiile de publicitate și de marketing.

 

Apariții Media

Participanții la Ace Parade nu au dreptul să pregatească, să conducă sau să ia parte in orice apariție media sau să facă declarații presei in legatură cu participarea la eveniment, fară a obține confirmarea prealabilă in scris a organizatorului. În cazul în care orice declarație de presă sau apariție media sunt emise sau necesare în orice mod în legătură cu participarea dumneavoastră la eveniment, aveți datoria sa cooperați pe deplin cu Organizatorul în astfel de activități. Nerespectarea imaginii Ace Parade poate conduce la o acțiune în justiție.

 

Canale de comunicare

Intimidarea sau publicarea de mesaje sau alte materiale media defaimatoare referitoare la Ace Parade sau Organizatorii acestuia pe orice canal de comunicare public sau privat este interzisa. Nerespectarea integritatii Ace Parade si a Organizatorilor va conduce la o actiune in justitie.

 
Modificarea termenilor si condițiilor

Organizatorul are dreptul de a modifica acești termeni și condiții atata timp cat sunteți informat despre modificari. Prin participarea la eveniment, participanții vor fi considerați ca vor fi acceptat termenii și condițiile modificate.

 

Legea aplicabilă

Acești termeni și condiți, precum și participarea dumneavoastră la eveniment sunt guvernate de toate legile aplicabile.

 

Marcă inregistrată

Ace Parade, conceptul, Ace Parade logo, toată media și marketing-ul sunt mărci comerciale ale Ace Parade Rally LTD și niciunul dintre acestea nu poate fi copiat sau reprodus în nicio formă sau sub niciun alt nume.

bottom of page